Nieuws | Als het stralend wit moet zijn!
Als het stralend wit moet zijn! Logo Willco Plus_DEF_2356x0-small

Als het stralend wit moet zijn!

De WILLCO Sierpleisters beschikken reeds geruime tijd over unieke eigenschappen. Jaar na jaar halen we het uiterste uit dit product om de kwaliteit ervan te verbeteren. Met WILLCO Plus gaan we nog een stapje verder!

 

WILLCO Plus is een 2-componenten additief dat zorgt voor het extra lang proper blijven van de silicoonharssierpleister. Het additief bestaat uit een anti-algenproduct en een hydrofoob middel. Het anti-algenproduct voorkomt dat algen zich vastzetten op de sierpleister. De hydrofobe eigenschappen in het additief maken de sierpleister extra waterwerend. Voor alle duidelijkheid, deze additieven zitten standaard in de WILLCO Silicoonharssierpleisters. WILLCO Plus is een ‘extraatje’, waardoor de sierpleister nóg langer proper blijft.

 

WILLCO Plus wordt tijdens het mengproces toegevoegd aan de WILLCO Silicoonharssierpleister. Óf u kiest voor onze sierpleister met reeds een uitstekende basiskwaliteit, óf voor onze sierpleister met dat tikkeltje meer. Wie het ultieme resultaat wil, kiest voor WILLCO Plus!