Nieuws | Ontdek het WILLCO ProAttika® Profiel: het onzichtbare dakrandprofiel

Ontdek het WILLCO ProAttika® Profiel: het onzichtbare dakrandprofiel

Woningen met een minimalistische architectuur zijn tegenwoordig zeer geliefd. De combinatie van gevelpleisters en platte daken zien we maar al te vaak. Ook zo’n fan? Dan blijf je best lezen! De overgang tussen dak en gevel werd nog nooit zo mooi afgewerkt. Ontdek het WILLCO ProAttika® Profiel: het onzichtbare dakrandprofiel.

 

De voordelen van het WILLCO ProAttika® Profiel

 

  • Onzichtbare afwerking
    Met het revolutionaire WILLCO ProAttika® Profiel kunnen alle sierpleisters en steenstrippen van Willco Products afgewerkt worden tot boven aan de rand van het gevelvlak. Doordat de afwerkingslaag mooi doorloopt, krijg je de look van een gevel zonder dakrand. Na verwerking wordt het dakrandprofiel namelijk compleet onzichtbaar. Dat biedt uiteraard een zeer grote meerwaarde voor zij die houden van een strakke en minimalistische architectuur.
     
  • Perfect toepasbaar met WILLCO Isolatiesysteem Het WILLCO ProAttika® Profiel werd zodanig ontworpen dat het op elk van onze gevelisolatiesystemen toegepast kan worden. De gevelisolatiesystemen van Willco Products zorgen ervoor dat je energiekosten dalen. Je houdt de warmte binnen en de koude buiten, waardoor je een aangenaam leefklimaat creëert in huis. Een gevelpleister ziet er dus niet enkel zeer mooi uit, het is ook uiterst functioneel. Wanneer je je dak ook nog eens onzichtbaar afwerkt met het WILLCO ProAttika® Profiel kan je je woning een perfect naadloze uitstraling geven.
     
  • Gepatenteerd systeem Dit nieuwe dakrandprofiel werd gepatenteerd. Wanneer je het toepast in combinatie met een Willco Products gevelpleister, geniet je gegarandeerd van een duurzame gevel. Dit past perfect bij onze 100% Willco Products filosofie: kies kwaliteit voor élke laag, dus ook bij de afwerking van je dakrand.

 

Het WILLCO ProAttika® Profiel biedt dé oplossing voor een gevel die naadloos overgaat op het dak. Graag meer weten? Bel ons op 053 77 13 72 of mail naar info@willcoproducts.be voor meer informatie of een afspraak.