Nieuws | Woning isoleren is beste investering
Woning isoleren is beste investering Hoekprofiel op isolatie

Woning isoleren is beste investering

Is je woning slecht of onvoldoende geïsoleerd? Dan is na-isoleren de uitgewezen oplossing. Je zorgt niet enkel voor aangename temperaturen in huis, je merkt ook direct een verschil op je energiefactuur. Wat zijn de mogelijkheden nu precies?

 

Na-isoleren is kostenbesparend

Een bestaande woning kan op verschillende manieren nageïsoleerd worden. Een eerste mogelijkheid is isoleren langs de binnenzijde van de woning. Daarnaast kan isolatie ook via de spouw ingespoten worden. Een andere optie is langs de buitenzijde isoleren. Volgens het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf) is dit nog steeds de meest aangewezen oplossing. De grootste reden daarvoor is dat je geen bewoonbare oppervlakte verliest. Bovendien is dit de meest kostenbesparende vorm van na-isoleren. Bijkomende voordelen zijn een verlaagde energiefactuur en een verminderde CO2-uitstoot.

 

Na-isoleren is een nieuwe look creëren
Na-isoleren aan de buitenzijde van je woning is niet enkel functioneel een uitstekende beslissing, ook voor de looks van je gevel kan isolatie een serieuze upgrade betekenen. Wanneer je kiest voor een Willco Buitengevelisolatiesysteem wordt deze namelijk afgewerkt met een sierpleister of (beton)steenstrippen. Je gevel krijgt een compleet ander uitzicht, waardoor het lijkt alsof je een hele nieuwe woning hebt.

 

Nog enkele voordelen van na-isoleren van je buitengevel op een rij:

  • raampartijen isoleren is geen enkel probleem met Willco Products en verloopt zonder koudebruggen;
  • je verliest geen bewoonbare oppervlakte;
  • je gevel is beschermd tegen weersinvloeden;
  • er ontsnapt geen warmte meer door de buitenmuren.

 

De dag van vandaag biedt na-isoleren langs de buitenzijde, de meeste voordelen voor je gezin, je woning en je portemonnee! Kies voor kwaliteit en ga voor 100% Willco Products!

 

Welk isolatiesysteem past bij jouw gevel? Doe nu de test!