De EAE Awards zijn terug!

Na een succesvolle editie in 2021 organiseert EAE, de Europese federatie voor ETICS-systemen, voor de tweede keer de EAE Awards, een prijs die innovatieve projecten met ETICS-systemen lauwert. Je project registreren kan nog tot en met 15 september 2023.

 

De Europese wedstrijd werd twee jaar geleden in het leven geroepen om innovatieve toepassingen, zowel technisch, esthetisch als op het vlak van duurzaamheid, van ETICS-systemen in de kijker te zetten en aan te tonen dat het realiseren van energie-efficiëntie gebouwen hand in hand kan gaan met uitzonderlijke architectuur. De bekroonde projecten worden gebruikt om de voordelen van ETICS-systemen – vooral die op het gebied van energie-efficiëntie – verder te promoten in Europa, maar ook in Noord-Amerika, China, Japan en de rest van de wereld.

 

Wie kan deelnemen?

Aan de wedstrijd kan zowat iedereen die bij een ETICS-project betrokken was, meedoen: private en publieke eigenaars, architecten, voorschrijvers, bouwbedrijven en installateurs. Je project registreren voor deelname kan via deze link en dat nog tot en met 15 september 2023. De prijsuitreiking vindt in de herfst 2023 plaats in Brussel.

 

De projecten die in 2021 bekroond werden met een EAE Award vind je hier. Check zeker het winnende project VL-L in Linden van Willco Products!

 

Ik doe mee!

Deel dit bericht op