Nieuws | Ontdek de koning van alle sierpleisters

Ontdek de koning van alle sierpleisters

Regen, wind, hagel, zon … Allemaal weersomstandigheden die invloed hebben op je gevel. De sierpleister wordt op termijn vuil of verkleurt. Niet zo prettig als je elke dag op een vuile gevel moet kijken. Bij Willco Products komen we met dé oplossing: WILLCO Premium KR.

Minimale vervuiling


De combinatie van uitstekende hydrofobe eigenschappen met een minimaal vervuilingspatroon, optimale verwerkingseigenschappen én een uitermate egale korrelstructuur, maakt het verhaal van WILLCO Premium KR wel heel interessant.

 

WILLCO Premium KR is een sierpleister die een maximale gevelbescherming biedt bij alle mogelijke weersomstandigheden. Doordat de pleister sneller droogt na het aanbrengen, is hij sneller bestand tegen regen.

 

Maximale kleurechtheid

 

De maximale kleurechtheid en lichtbestendigheid van de sierpleister is het resultaat van anorganische (minerale) kleurpigmenten. Deze minerale pigmenten zijn lichtecht en bestand tegen extreem weer. Zelfs bij intensieve UV-bestraling blijven deze kleurpigmenten stabiel en behouden hun maximale kleurechtheid.

 

Het hele jaar rond

 

Waar sommige sierpleisters enkel bij mooi weer aangebracht kunnen worden, kan dat bij deze gevelpleister het hele jaar door. De temperatuur mag minimum + 1°C en maximum +30°C bedragen. Gezien de gemiddelde temperatuur in België kan de sierpleister in nagenoeg elke periode van het jaar geplaatst worden.

 

Mooie korrelstructuur

 

Een gladde textuur of een iets korreligere, jij kiest. WILLCO Premium KR is verkrijgbaar in verschillende korreldiktes. De geperfectioneerde korrelstructuur die bekomen wordt is vooral te wijten aan het gebruik van alternatieve marmerkorrels die ronder zijn van vorm en wit van kleur.

 

Gevel blijft langer proper

 

Als kers op de taart bevat WILLCO Premium KR standaard het WILLCO Plus additief, dat zorgt voor een extra bescherming tegen algen- en mossenvorming. Een gevel die vuil wordt, heeft deels te maken met een lange blootstelling aan vocht. Door de unieke hydrofobe eigenschappen in de sierpleister, droogt de gevel veel sneller op. Het parelende en zelfreinigende effect zorgt ervoor dat de blootstelling aan nat en vocht minimaal is, wat resulteert in het langer proper blijven van de gevel. De WILLCO Premium KR is dus uitermate geschikt voor het vochtige Belgische klimaat.

 

WILLCO Premium KR

 

Een sierpleister die zorgt voor een maximale gevelbescherming bij alle mogelijke weersomstandigheden, die het hele jaar door verwerkt mag worden, die veel langer proper blijft door zijn unieke eigenschappen én die een verbeterde korrelstructuur heeft; dat is de WILLCO Premium KR. Niet voor niets de koning van alle sierpleisters!

 

Interesse in deze sierpleister? Bel ons op 053 77 13 72 of mail naar info@willcoproducts.be voor meer informatie of een afspraak!