Nieuws | Witte sierpleister: do or don’t?
Witte sierpleister: do or don’t? WILLCO Premium KR - 00

Witte sierpleister: do or don’t?

Huizen met een witte gevel, je ziet ze tegenwoordig overal. Niet enkel bij nieuwbouwwoningen, maar ook bij heel wat renovatieprojecten wordt gekozen voor een witte sierpleister. Zien deze gevels er na een paar jaar nog steeds zo wit uit? Wanneer de detailaansluitingen van je woning correct voorzien zijn én als er met Willco Premium KR gewerkt werd, is de kans enorm groot dat je gevel er inderdaad nog steeds zo wit uitziet.

 

Een plat dak en witte sierpleister. Dat zijn de gangbare trends bij nieuwbouwwoningen, maar zeker ook bij renovatie. Prachtig, maar is het dat ook nog na een paar jaar? De Belgische weersomstandigheden zijn nu niet echt optimaal om iets wits ook effectief wit te houden. Overvloedige regenval kan al gauw mos en algen veroorzaken. Die eens zo witte muur slaat plots groen uit. Wat nu?

 

Bescherm je gevel

Er bestaan tegenwoordig sierpleisters die ook je gevel beschermen. Willco Premium KR is er zo een. Dit product bestaat uit een nauwkeurig samengestelde mix die ervoor zorgt dat de gevel zo weinig mogelijk vuil wordt. De hydrofobe eigenschappen garanderen een minimaal vervuilingspatroon én een maximale gevelbescherming. En dat bij alle weersomstandigheden.

 

Langer een witte gevel

Maximaal is het juiste woord hier, want ook de kleurechtheid en de lichtbestendigheid zijn maximaal. In de sierpleister worden anorganische kleurpigmenten gebruikt. Deze zijn bestand tegen het meest extreme weer. Geen zorg als je gevel de hele dag in het felle zonlicht staat, want deze kleurpigmenten gedragen zich enorm stabiel en behouden hun kleur, zelfs als die wit is.

 

Niet enkel de kleurpigmenten zorgen voor die ultrawitte gevel. Ook het Willco Plus additief dat aan Willco Premium KR werd toegevoegd biedt bescherming tegen een grauwe gevel. Zelfs al wordt de gevel meermaals blootgesteld aan vocht, deze toevoeging biedt bescherming tegen algen en mos.

 

Dus: een witte sierpleister? Ons antwoord? Een volmondige ja!

 

Wil je ook een sprankelend witte gevel? Ga voor de koning onder de sierpleisters: Willco Premium KR! Bel ons op 053 77 13 72 of mail naar info@willcoproducts.be voor meer informatie of een afspraak!