Nieuws | Willco Products featured in Home Sweet Home

Willco Products featured in Home Sweet Home

In de voorbije editie van Home Sweet Home is een project te zien waarbij de gevel uit 100% Willco Products bestaat. Verschillende partijen werkten samen om dit prachtgeheel te realiseren.

 

In dit project werd uitsluitend met producten van Willco gewerkt. Aan de basis ligt een goede isolatie, namelijk grijze Willco Neopor Isolatieplaten gevolgd door de normale opbouw. De gevel werd afgewerkt met een silicoonharssierpleister. Waar de meeste kiezen voor 1,5 mm, werd hier gewerkt met een nog fijnere korrel van 1 mm. Als laatste werd een extra afwerking toegevoegd: Willco silicoonharsverf Clean, die het vastzetten van mos, algen en ander vuil tegengaat. Dit is een waterafstotende verf die een extra beschermlaag toevoegt aan je gevel, waardoor die langer proper blijft.

 

Lien Anthoons van Willco Products kwam aan het woord: “Een goed resultaat bereik je enkel door kwalitatief te werken. Met het familiebedrijf Willco Products, dat intussen aan de derde generatie toe is, hebben wij al 45 jaar expertise in gevelisolatie en sierpleister.Wij zweren heel erg bij service en kwaliteit. Daarom hebben wij sinds enkele jaren ook een product kwaliteitslabel, 100% Willco Products, op de markt gebracht. Dat wil zeggen dat we architecten en uitvoerders een gesloten systeem aanraden waarbij alle lagen op de gevel gerealiseerd worden met producten van hetzelfde merk. Die zijn immers op elkaar afgestemd en alleen zo kan je een kwaliteitsgarantie aanbieden.”

 

Wil jij een even stralend resultaat voor je gevel? Contacteer ons via 053 77 13 72 of info@willcoproducts.be.