Nieuws | Plannen om uw gevel te renoveren?

Plannen om uw gevel te renoveren?

Een gevel langs de buitenzijde isoleren is een efficiënte isolatietechniek. Het biedt kostenbesparende voordelen, en bovendien verliest u geen bewoonbare oppervlakte. De keuze in soorten isolatie is enorm. In het Willco Products-gamma vindt u harde (EPS, XPS en PUR) en zachte (mineraalwol) isolatie. De WILLCO Neopor Isolatieplaat is een voorbeeld van een EPS isolatieplaat.

 

De WILLCO Neopor Isolatieplaat is uiterst geschikt voor het isoleren van een bestaande woning.

Enkele eigenschappen en troeven op een rij:

- warmtegeleidingscoëfficiënt: 0,032 of 0,035 W/m.K

- mogelijke diktes: van 20 tot 300 mm

- grijs, geëxpandeerd polystyreen

- verbeterde warmtegeleidingscoëfficiënt

- geringere dynamische stijfheid

- betere akoestische isolatie

 

Een gevel renoveren = nieuwe look creëren

Een isolatiesysteem, met bijvoorbeeld de WILLCO Neopor Isolatieplaten, wordt afgewerkt met een sierpleister of (beton)steenstrippen. Ook hier is de keuze in structuur, korreldikte, type steen en kleur heel uitgebreid. Voor elk wat wils. Het Willco Products-gamma telt 4 verschillende soorten sierpleisters en 2 soorten steenstrippen:

 

4 soorten sierpleisters
De 4 soorten sierpleisters hebben elk een ander bindmiddel. Ieder bindmiddel heeft zo zijn eigen, specifieke eigenschappen. De structuurverschillen zelf zijn minimaal: de strakke, gladde look is dus vergelijkbaar. In negentig procent van de gevallen kiezen de klanten van Willco Products voor silicoonharssierpleisters. Het siliconenhars-bindmiddel garandeert u namelijk een uiterst duurzaam resultaat van de crepi. Ontdek de koning van alle sierpleisters: WILLCO Premium.

 

2 soorten steenstrippen

WILLCO Iso & Stripes is een innovatief isolatiesysteem dat het uitzicht en de eigenschappen van traditioneel metselwerk combineert met optimale thermische prestaties.

 

- steenstrippen
De steenstrippen worden gezaagd uit Terca en Desimpel gevelstenen van Wienerberger, zowel handvorm, vormbak als strengpers zijn mogelijk. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, blijvend mooi, stootvast en hebben een lange levensduur. Een duurzame keuze dus!

 

- betonsteenstrippen

De extra lange, slanke en uiterst stijlvolle gevelsteen heeft de voordelen van beton, gecombineerd met de oogstrelende esthetische kenmerken van natuursteen. Door de atypische afmetingen (lengtes van 30 of 60 cm) is het mogelijk om een bijzonder horizontaal lijnenspel voor de gevel te creëren.

 

Kies kwaliteit voor elke laag …ook bij uw gevelpleister!

100% Willco Products is het productkwaliteitslabel dat bewijst dat uw sierpleister en buitengevelisolatiesysteem extra lang meegaan. Maak er geen eigen vreemde creatie van, maar kies voor een sierpleister met producten van hetzelfde merk en vooral van dezelfde WILLCO-kwaliteit. Gun uw woning optimaal isolatiecomfort en een langere levensduur, met een garantie van 10 jaar. Kies voor WILLCO, want elke laag in uw gesloten isolatiesysteem verdient 100% Willco Products!