Nieuws | Een gesloten gevelsysteem? Decoratief én isolerend!

Een gesloten gevelsysteem? Decoratief én isolerend!

Bouw- of verbouwplannen? Dan staat je gevel vast ook op de planning. Isolatie is hierbij belangrijk, maar ook de afwerking van je gevel moet kwalitatief zijn. Het is niet enkel het eerste wat je ziet als je naar je woning kijkt, die afwerking heeft ook gevolgen voor de levensduur van je gevel.

 

Wat is een gesloten gevelsysteem?

 

Een gesloten gevelsysteem is opgebouwd uit producten van hetzelfde merk. Het voordeel hier is dat de bestanddelen uit die producten allemaal op elkaar afgestemd zijn en geen vreemde reactie hebben op elkaar. Dat zorgt ervoor dat alle materialen van dezelfde kwaliteit zijn en dus ook voor een duurzaam resultaat zorgen.

 

Materialen mengen is absoluut uit den boze. De gevolgen daarvan kunnen desastreus zijn voor je gevel: barsten, vochtvlekken en andere slijtage… Om een kwalitatief buitengevelisolatiesysteem te creëren moet het dus een gesloten systeem zijn. Dat draagt bij tot een hoger comfortniveau binnen door een aangenamere temperatuur in huis. Ook de levensduur van je gevel wordt aanzienlijk verlengd.

 

De voordelen van een gesloten buitengevelisolatiesysteem?

 

  • Hoog isolerend en decoratief
  • Aangename binnentemperatuur, tijdens de zomer én de winter
  • Lagere energiekosten, want je hoeft minder te stoken
  • Langere levensduur van je gevel

 

Ontdek welk isolatiesysteem bij jou en je gevel past. Kies daarna je afwerking en geniet van alle voordelen van een gesloten gevelsysteem!