Nieuws | Duurzaam bouwen? Denk eerst aan je gevel!
Duurzaam bouwen? Denk eerst aan je gevel! silicoonhars-sierpleister-kantoor

Duurzaam bouwen? Denk eerst aan je gevel!

Een goede isolatie is de dag van vandaag een must. Door de stijgende energiekosten, de opwarming van de aarde en de strengere Europese wetten omtrent isolatie, is iedereen genoodzaakt om energievriendelijker en duurzamer te leven. Een goed geïsoleerde woning is een grote stap in de juiste richting. En al zeker als je gevel voorzien is van de juiste isolatie.

 

Willco Products biedt tal van duurzame buitengevelisolatiesystemen aan. Bij zulke systemen komt het isolatiemateriaal op de buitenmuur van een nieuwe of bestaande woning. Ideaal dus voor nieuwbouw én renovatie.

 

Alle voordelen van buitengevelisolatie:

  • het comfortniveau van je woning stijgt door een constante binnentemperatuur het hele jaar door;
  • het verlies van bewoonbare oppervlakte is nihil omdat er geïsoleerd wordt langs buiten;
  • je profiteert van bepaalde premies en subsidies;
  • jouw energieverbruik daalt, omdat er minder warmte naar buiten kan;
  • door energie te besparen, verlaag je ook de CO2-uitstoot en de luchtverontreiniging, wat bijdraagt tot een beter leefmilieu;
  • je geeft je gevel een stralende look.

 

Types isolatie

Onze verschillende systemen hebben 1 ding gemeen: ze zijn decoratief én hoog isolerend. Het grootste onderscheid tussen de verschillende soorten isolatiesystemen is het type isolatie dat wordt gebruikt.

 

De afwerking kies je zelf: sierpleister of steenstrippen. Bij crepi kan je kiezen tussen verschillende structuren: grote of fijne korrel, fijn of grof. De steenstrippen daarentegen hebben het uitzicht en de eigenschappen van traditioneel metselwerk. De dunne steenstrippen, die op het isolatiesysteem gekleefd worden, vragen geen onderhoud, zijn blijvend mooi, stootvast en hebben een lange levensduur.

 

Ken je 100% Willco Products al?

100% Willco Products is het productkwaliteitslabel dat bewijst dat jouw sierpleister en buitengevelisolatiesysteem extra lang meegaan. Maak er geen eigen vreemde creatie van, maar kies voor een sierpleister met producten van hetzelfde merk en vooral van dezelfde Willco-kwaliteit. Gun je woning optimaal isolatiecomfort en een langere levensduur, met een garantie van 10 jaar. Kies voor Willco Products, want elke laag in je gesloten isolatiesysteem verdient 100% Willco Products!

 

Kiezen voor een buitengevelisolatiesysteem van Willco Products is bewust kiezen voor duurzaam isoleren. Meer info over onze systemen of over de verschillende afwerkingen? Maak een afspraak of kom langs!