Nieuws | De perfecte combinatie voor een levenslang duurzame gevel
De perfecte combinatie voor een levenslang duurzame gevel Willco_ProAttika_Blog2

De perfecte combinatie voor een levenslang duurzame gevel

De juiste afwerking zorgt ervoor dat je gevel er niet enkel mooi uitziet, maar ook dat je gevel langer proper blijft en maximaal isoleert. Tenminste, als je voor het juiste product gekozen hebt. Ook de overgang tussen je gevel en dak kan doorslaggevend zijn voor de kwaliteit van je gevel. Bij Willco Products vind je de perfecte combinatie voor een levenslang duurzame gevel: WILLCO Premium KR + het WILLCO ProAttika® Profiel.

 

Maximale gevelbescherming

 

WILLCO Premium KR is een sierpleister die je gevel beschermt bij de meest barre weersomstandigheden. Overvloedige regen, vorst of felle zon, deze gevelpleister garandeert dat je gevel langer proper blijft. Dankzij het WILLCO Plus additief wordt ook algen- en mossenvorming vermeden. Deze crepi biedt een parelend en zelfreinigend effect waardoor je gevel minimaal wordt blootgesteld aan vocht en nattigheid. Daardoor blijft je gevel ook langer zijn stralende kleur behouden.

 

Minimale vochtinfiltratie

 

Wanneer je je gevel niet enkel bepleistert met WILLCO Premium KR, maar ook nog eens de overgang met je dak afwerkt met het innovatieve WILLCO ProAttika® Profiel, dan creëer je de perfecte look voor je gevel. Het dakrandprofiel wordt na verwerking onzichtbaar, wat uiteraard zorgt voor het extra strakke uitzicht.

 

Je gevel blijft niet enkel langer proper, maar heeft ook de perfecte looks. Meer weten? Bel ons op 053 77 13 72 of mail naar info@willcoproducts.be voor meer informatie of een afspraak.