Dry Wall - Willco Products - Willco Products

Dry Wall

WILLCO Dry Wall is een revolutionaire oplossing voor opstijgend vocht

Opstijgend vocht krijgt
geen enkele kans meer
Boren en injecteren
in één enkele handeling
Hoge graad van bescherming
tegen opstijgend vocht
Opstijgend vocht krijgt
geen enkele kans meer
Boren en injecteren
in één enkele handeling
Hoge graad van bescherming
tegen opstijgend vocht

Opstijgend vocht dat het pand beschadigt? Een coating of voorzetwand zijn slechts een pleister op de wonde. Kies voor het revolutionaire Dry Wall-systeem van WILLCO Products. Dit product biedt een definitieve oplossing voor het vochtprobleem. U injecteert de wanden zonder wachttijden en werkt zo heel wat sneller. De muren worden niet onder druk geïnjecteerd, waardoor u schoner en veiliger werkt. Bovendien beschermt u de muren doeltreffender dan met een klassiek, chemisch injectiesysteem. Dat bewijzen de tests. Als kers op de taart is WILLCO Dry Wall een milieuvriendelijk systeem. Het product is wateroplosbaar en bevat geen solventen.

 

Voor een juiste en doeltreffende behandeling dient in de muur de juiste hoeveelheid WILLCO Dry Wall te worden aangebracht. Hiervoor dienen horizontale gaten met een diameter van 12 mm geboord te worden in een mortellaag van de muur; dit met een afstand van 10 à 12 cm.

 

De diepte van de boorgaten is afhankelijk van de dikte van de muur. Bij dikkere muren dient er geboord te worden tot op minimaal 40 mm van de andere muurzijde. 

 

Diameter boorgaten: 12 mm
Maximale afstand tussen de boorgaten: 12 cm

Interesse in dit product?