Witte polystyreen

  • Heel duurzame isolatie

     

  • Warmtegeleidingscoëfficiënt van 0,035 of 0,040 W/m.K

     

  • Snelle terugverdientijd van de investering

Witte polystyreen isolatie, ook wel gekend als EPS-isolatie, heeft een hoge thermische isolatiewaarde. Dit gevelisolatiemateriaal is uitstekend geschikt om een aangenaam woonklimaat te creëren. Polystyreen heeft een zeer interessante kostprijs en is bovendien gemakkelijk te verwerken dankzij zijn textuur en gering gewicht. De terugverdientijd van de investering in deze gevelisolatie is dan ook een stuk korter dan bij andere types isolatie. Onder huidige omstandigheden en isolatienormen wordt de terugverdientijd bij het isoleren van een huis met polystyreen geschat op ongeveer 6 jaar.

 

Een buitengevelisolatiesysteem met polystyreen is een duurzame oplossing. Het heeft een levensduur van minstens 50 jaar, en dit zonder enig kwaliteitsverlies. De isolatiewaarde blijft constant op hetzelfde hoge niveau. Polystyreen is waterbestendig, kan niet rotten en is stabiel op lange termijn.

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk hier onze referenties op basis van de kleurgroep en structuur. Ontdek nog meer realisaties op onze Pinterest pagina.

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.