Steenstrippen en tegels

  • Funderingswerken niet vereist

     

  • Grote keuze steenstrippen en tegels

     

  • Gemetselde of gelijmde look, nauwelijks te onderscheiden van een klassieke baksteengevel

Willco Iso&Stripes is een innovatief isolatiesysteem dat het uitzicht en de eigenschappen van traditioneel metselwerk combineert met optimale thermische prestaties. De na-isolatie van de gevel gebeurt met een geëxpandeerde polystyreen (EPS) isolatieplaat die voorzien wordt van een wapeningslaag met steenstrippen. Het Willco Iso & Stripes systeem is uitermate geschikt bij beperkte beschikbare ruimte om te renoveren.

 

3 soorten stenen:

- steenstrippen

De steenstrippen worden gezaagd uit Terca en Desimpel gevelstenen van Wienerberger, zowel handvorm, vormbak als strengpers zijn mogelijk. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, blijvend mooi, stootvast en hebben een lange levensduur. Een duurzame keuze dus!

 

- betonsteenstrippen

De extra lange, slanke en uiterst stijlvolle gevelsteen van MBI heeft de voordelen van beton, gecombineerd met de oogstrelende esthetische kenmerken van natuursteen. Door de atypische afmetingen (lengtes van 30 of 60 cm) is het mogelijk om een bijzonder horizontaal lijnenspel voor de gevel te creëren.

 

- keramische tegels/steenstrippen

De keramische tegels/steenstrippen van Heylen Ceramics zijn gevormd door het afsnijden van een hoeveelheid klei van een geperste streng. Ze komen in alle vormen en texturen.

 

Kom de 3 soorten stenen ontdekken in het Willco Atelier!

 

 

2 soorten afwerkingen:

- Gemetseld uitzicht:

voegbreedte tussen 10 en 15 mm. De voegen worden opgevuld door middel van de WILLCO Voegmortel Stripes.


- Verlijmd uitzicht:

om praktische redenen bevelen wij een minimale voegbreedte van 5 mm aan.

Referenties met steenstrippen en tegels

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk hier onze referenties op basis van de kleurgroep en structuur. Ontdek nog meer realisaties op onze Pinterest pagina.

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.