Gevelverven

  • De geschikte gevelverf voor elke ondergrond

     

  • Keuze uit méér dan 700 kleuren

     

  • Willco Products isoleert nu ook in het zwart, met WILLCO Nero Reflect

Niets geeft gevels of binnenmuren zo snel een opfrisbeurt als een laagje verf. Pas het verfsysteem aan de ondergrond aan: oud of nieuw metselwerk, beton of sierpleister … Kies bovendien een kleur uit een zeer uitgebreide Willco Kleurenkaart. Onmiddellijk succes verzekerd! Willco Verven bieden bovendien het juiste product voor elke situatie en effect. We hebben verven op basis van verschillende bindmiddelen zoals silicoonharsen, kunstharsen of silicaat bindmiddelen.

WILLCO Silicoonharsverf Clean

 

Om de levensduur en de kwaliteit van deze gevelbekleding nog te verbeteren, raden wij aan om een extra preventieve nabehandeling te voorzien met WILLCO Silicoonharsverf Clean. Deze verflaag zorgt ervoor dat vuil zich zeer moeilijk kan vastzetten op de crepi. Het regenwater parelt samen met het vuil van de gevel af. Hierdoor blijft de gevel langer droog en proper, vooral bij gevels die sterk belast worden door weersinvloeden.

 

Eigenschappen WILLCO Silicoonharsverf Clean:

 

Bindmiddel

Silicoonhars

Dichtheid

Ongeveer 1,55 g/cm³

Verbruik

Ongeveer 300-400 ml/m² in twee lagen

Verpakking

Plastic emmers van 5 liter of 10 liter

WILLCO Nero Reflect

 

Vraagt uw klant gevelbekleding in een heel donkere kleur? Of een combinatie van witte en zwarte crepi? Ook hiervoor hebben we dé geschikte oplossing! WILLCO Nero Reflect is een verf die speciaal ontwikkeld is voor het realiseren van donkere, intensieve kleuren op de WILLCO Isolatiesystemen. Dankzij de speciale samenstelling met infrarood-reflecterende pigmenten wordt de opwarming van de gevel door zonlicht aanzienlijk verminderd.

 

Eigenschappen WILLCO Nero Reflect:

 

Bindmiddel

Speciale zuivere acrylaatdispersie

Dichtheid

Ongeveer 1,30 g/cm³

Verbruik

Ongeveer 200-400 ml/m² in twee lagen

Verpakking

Plastic emmers van 3 liter of 12,5 liter

WILLCO Avantgarde Verf

 

Moet u aan de slag in een woning in de stad of in een bosrijke omgeving? Dan is de WILLCO Avantgarde Verf geschikt voor dit project. Deze verf is bijzonder goed bestand tegen “grootstadvervuiling” zoals dieselroet.

 

Eigenschappen WILLCO Avantgarde Verf:

 

Bindmiddel

Speciale zuivere acrylaatdispersie

Dichtheid

Ongeveer 1,30 g/cm³

Verbruik

Ongeveer 200-400 ml/m² in twee lagen

Verpakking

Plastic emmers van 5 liter of 10 liter