Willco Care +: de zorgeloze variant van
Willco Care

Doe je toch liever andere dingen met je vrije tijd?

Geen nood, laat de preventieve zorg en de aandacht voor je gevel over aan jouw uitvoerder. De Willco uitvoerder die Willco Care + aanbiedt, komt dan jaarlijks langs voor een grondige inspectie. Met zijn vakkennis en ervaring spot hij als eerste eventuele aandachtspunten, zodat jij zonder zorgen van je gevel kan genieten.

 

De Willco Care + service is gelimiteerd in de tijd tot en met het 10e jaar na de oplevering en is een betalende dienst, bovenop de gratis aangeboden Willco Care formule, die Willco Products aanbiedt. De vergoeding verschilt naargelang het type woning, vraag de tarieven aan je uitvoerder. Als blijkt dat er na verloop van tijd ingrepen nodig zijn, maakt hij een bijkomende offerte voor deze werken.

Wat is 100% Willco Products?

100% Willco Products is het productkwaliteitslabel dat ervoor zorgt dat je crepi en buitengevelisolatiesysteem extra lang meegaan. Maak er geen eigen vreemde creatie van, maar kies voor een sierpleister met producten van hetzelfde merk en vooral van dezelfde Willco-kwaliteit.

Join the Willco Care community

Bestaat je gevel uit 100% Willco Products? Sluit je aan bij de Willco Care community op Facebook. We posten regelmatig preventie-, onderhoud-, en reinigingstips, zodat je tijdig actie kan ondernemen en optimaal kan blijven genieten van je gevel.

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief

Graag tips en advies via mail over jouw 100% Willco Products-gevel? Meld je aan op de Willco Care nieuwsbrief!

Wanneer werd de werf opgeleverd?

Willco Atelier

Boek een bezoek en kom langs om alle opties van Willco Products te leren kennen. Je kan hier materialen kiezen, we geven je kleuradvies, tonen interessante accessoires en antwoorden op al je vragen.