Grijze Neopor

  • Verbeterde warmtegeleidingscoëfficiënt van 0,032 W/m.K

     

  • Beter akoestisch geïsoleerd

     

  • Verhoging van het wooncomfort

De grijze Neopor isolatie is net zoals de witte polystyreen isolatie vervaardigd uit polystyreen en heeft dus dezelfde goede thermische eigenschappen. Maar waar zit dan het verschil? Niet enkel de kleur is anders, ook de warmtegeleidingscoëfficiënt verschilt. Zo heeft de Neopor isolatie een verbeterde isolatiewaarde van 0,032 W/m.K. De WILLCO Neopor Isolatieplaten hebben, in vergelijking met de standaard witte polystyreen isolatieplaten, een geringere dynamische stijfheid waardoor men ook een betere akoestische isolatie bekomt.

 

Het gebruik van polystyreen als gevelisolatiemateriaal is al jaren een betrouwbare oplossing voor het creëren van een aangenaam woonklimaat. In de winter blijft het binnenshuis lekker warm, in de zomer wordt de warmte buitengehouden.

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk hier onze referenties op basis van de kleurgroep en structuur. Ontdek nog meer realisaties op onze Pinterest pagina.

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.