• ‘Silicoonhars-kwarts-keramiek’: toptechnologie voor maximale gevelbescherming
   
 • Extreme hydrofobe eigenschappen: parelend en zelfreinigend
   
 • Maximaal dampopen en elastisch: uitermate geschikt voor het Belgische klimaat
   
 • Gemakkelijk in onderhoud en langdurig mooi
   
 • Rondere, egale marmerkorrel voor een fijne structuur
   
 • Maximale kleurechtheid

De koning van alle sierpleisters!
Een sierpleister die zorgt voor een maximale gevelbescherming bij alle mogelijke weersomstandigheden, die het hele jaar door verwerkt mag worden, die veel langer proper blijft door zijn unieke eigenschappen én die een verbeterde korrelstructuur heeft; dat is de WILLCO Premium KR. Niet voor niets, de koning van alle sierpleisters!

 

Het hele jaar rond
WILLCO Premium KR is een uitmuntende silicoonharsgebonden sierpleister met het uitzicht van een tyrolerpleister. De basis is een innovatieve, met zuiver acrylaathars gestabiliseerde, “silicoonhars – kwarts-keramiek” technologie. Een hele mond vol hé?! In mensentaal wil dit zeggen dat de sierpleister een maximale gevelbescherming biedt bij alle mogelijke weersomstandigheden. Door een versnelde droging en een lange verwerkingstijd heeft de sierpleister een vroege regenbestendigheid. Hierdoor is de verwerking van de sierpleister het hele jaar door mogelijk, tot een min. omgevingstemperatuur van + 1°C en tot een max. omgevingstemperatuur van +30°C.

 

Mooie korrelstructuur
De combinatie van uitstekende hydrofobe eigenschappen met een minimaal vervuilingspatroon, optimale verwerkingseigenschappen én een uitermate egale korrelstructuur, maakt het verhaal van WILLCO Premium KR nog iets mooier. De geperfectioneerde korrelstructuur die bekomen wordt is vooral te wijten aan het gebruik van alternatieve marmerkorrels, dewelke ronder zijn van vorm en wit van kleur.

 

Maximale kleurechtheid
Tot slot is een maximale kleurechtheid en lichtbestendigheid van de sierpleister, het resultaat van anorganische (minerale) kleurpigmenten. Deze minerale pigmenten zijn lichtecht en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Zelfs bij intensieve UV-bestraling blijven deze kleurpigmenten stabiel en behouden hun maximale kleurechtheid.

 

Gevel blijft langer proper
Als kers op de taart bevat WILLCO Premium KR standaard het WILLCO Plus additief, dat zorgt voor een extra bescherming tegen algen- en mossenvorming. Een gevel die vuil wordt, heeft deels te maken met een lange blootstelling aan vocht. Door de unieke hydrofobe eigenschappen in de sierpleister, droogt de gevel veel sneller op. Het parelende en zelfreinigende effect zorgt ervoor dat de blootstelling aan nat en vocht minimaal is, wat resulteert in het langer proper blijven van de gevel. De WILLCO Premium KR is dus uitermate geschikt voor het vochtige Belgische klimaat!

Referenties met sierpleisters