Ontdek de Willder app

Wat doet de app?

Willco Products levert inspanningen om een bouwheer die een gevelpleister wil laten plaatsen in contact te brengen met een uitvoerder die daarvoor de beste partij is. Via de app kan de bouwheer een uitvoerder uitkiezen, de uitvoerder kiest op zijn beurt de werf waarvoor hij het meest geschikt is om de werken uit te voeren.

Jouw voordeel?

Als uitvoerder kom je zo eenvoudig en snel in contact met geïnteresseerde bouwheren. Hoe groter de wederzijdse interesse, hoe zekerder jij bent dat jij de gevelwerken mag uitvoeren.

Interesse?

Wij maken jouw account aan. Bezorg ons alle nodige informatie en referentiefoto’s en wij voegen alles toe aan de app.

Hoe werkt de app?

Download de Willder app in de Play Store of App Store.

Alle 100% Willco Products uitvoerders vindt de bouwheer terug in de app. Om de kwaliteit van het eindresultaat te waarborgen worden op de Willder app enkel 100% Willco Products uitvoerders getoond.

De bouwheer post zijn werf in de Willder app.
Hij vult alle gegevens van zijn werf in op de app.

De bouwheer kiest snel en eenvoudig zijn favoriete uitvoerder. Zijn favoriete uitvoerder gevonden? Dan drukt hij op het hartje.

Kies jij als uitvoerder ook zijn werf? Dan is er een match! Jij drukt ook op het hartje wanneer je er zeker van bent dat je de meest geschikte partij bent om zijn gevelpleister aan te brengen.

Willder brengt jullie samen. Is er een match tussen uitvoerder en bouwheer? Fantastisch! Dan wordt er een offerte opgemaakt. Wordt deze goedgekeurd, dan start de uitvoerder met de werken en geniet de bouwheer van een 100% Willco Products gevel.