Toonzaal | Willco Products

Toonzaal

Particulieren kiezen kleur in onze toonzaal

De kleur die gekozen wordt is cruciaal voor de juiste uitstraling. Bij WILLCO Products heeft de particulier twee mogelijkheden om een kleurtint te kiezen. Ze kunnen via u, hun aannemer, een paginagroot kleurstaal laten bestellen, dat ze thuis kunnen bekijken of ze komen naar onze toonzaal voor sierpleister in Nieuwerkerken. Hier presenteren wij hun favoriete kleur in een waaier van tinten en dat op panelen van 3 m²! Via de grote panelen in de toonzaal, krijgen ze meteen een realistisch beeld van het eindresultaat.

 

Stuur uw opdrachtgevers dus gerust maar door naar onze toonzaal!

 

Openingsuren

Ma – don: van 8u – 12u en van 13u15 tot 17u30
Vrij: van 8u – 12u en van 13u15 tot 16u15
Zat en zon gesloten

 

Adres

Kwalestraat 74
9320 Nieuwerkerken (Aalst)

 

Update Corona maatregelen

 

Beste klant,

vanaf maandag 11 mei openen wij opnieuw onze toonzaal in de Kwalestraat 74 te Nieuwerkerken.

 

De WILLCO Toonzaal opent opnieuw de deuren. Vanaf maandag 11 mei ontvangen wij max 2 personen per bezoek, gedurende max 30 min.

 

De vorige maatregelen (update van 22 april) omtrent het loket, bestellingen en de leveringen blijven van kracht. U kan deze hier nalezen: https://www.willcoproducts.be/nl/professionals/over-willco/nieuws/update-corona-maatregelen

 

Bij vragen of opmerkingen kan u steeds telefonisch of via mail contact opnemen met onze medewerkers (tel. 053 77 13 72 – info@willcoproducts.be). Ook onze vertegenwoordigers en technische dienst zijn voor u bereikbaar.

 

Wij hopen jullie snel terug van dienst te kunnen zijn onder normale omstandigheden. In afwachting daarvan, zorg goed voor jezelf en je naasten.

 

Met vriendelijke groeten,

Het WILLCO-team.