Toonzaal | Willco Products

Toonzaal

Particulieren kiezen kleur in onze toonzaal

De kleur die gekozen wordt is cruciaal voor de juiste uitstraling. Bij WILLCO Products heeft de particulier twee mogelijkheden om een kleurtint te kiezen. Ze kunnen via u, hun aannemer, een paginagroot kleurstaal laten bestellen, dat ze thuis kunnen bekijken of ze komen naar onze toonzaal voor sierpleister in Nieuwerkerken. Hier presenteren wij hun favoriete kleur in een waaier van tinten en dat op panelen van 3 m²! Via de grote panelen in de toonzaal, krijgen ze meteen een realistisch beeld van het eindresultaat.

 

Stuur uw opdrachtgevers dus gerust maar door naar onze toonzaal!

 

Openingsuren

Ma – don: van 8u – 12u en van 13u15 tot 17u30
Vrij: van 8u – 12u en van 13u15 tot 16u15
Zat en zon gesloten

 

Adres

Kwalestraat 74
9320 Nieuwerkerken (Aalst)

 

Opgelet!

De burelen en magazijnen zijn tijdens het Paasverlof gesloten vanaf maandag 13 april tot en met vrijdag 17 april 2020.

Prettige Paasdagen.

 

Corona maatregelen

Beste klanten,

Naar aanleiding van de huidige risico’s inzake Corona zien wij ons genoodzaakt onze toonzaal tijdelijk te sluiten. U kan altijd A4 kleurstalen opvragen via de uitvoerder. 

 

Het loket gaat dicht vanaf woensdag 18/03, om 12u. Afhaling van goederen is enkel nog mogelijk in uitzonderlijke gevallen.

Bestellingen van goederen gaan wij zoveel mogelijk proberen leveren in de mate van het mogelijke. Hou hier rekening met eventuele wachttijden. Wij kunnen niet iedereen tegelijk voorzien van goederen maar doen ons uiterste best om alles tot bij jullie te krijgen. Willco Products rekent hier op jullie geduld en begrip voor de situatie.

 

Bij vragen of opmerkingen kan u steeds telefonisch of via mail contact opnemen met onze medewerkers (tel. 053 77 13 72 – info@willcoproducts.be).

 

Het Willco Team.