Toonzaal | Willco Products

Toonzaal

Kleur van uw sierpleister kiezen? Kom naar onze toonzaal!

De juiste kleur kiezen is cruciaal voor de gewenste uitstraling van uw gevel. In onze toonzaal in Nieuwerkerken presenteren wij uw favoriete kleur in een waaier van tinten en dat op panelen van 3 m²! Via de grote panelen in de toonzaal, krijgt u meteen een realistisch beeld van het eindresultaat.

In de WILLCO Toonzaal staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren. Laat u inspireren door andere realisaties en door onze reuzengrote staalpanelen. Succes verzekerd!

 

Toch niet gevonden wat u zoekt, dan kan u steeds kleurstalen op A4 formaat bestellen. U neemt die mee naar huis en bekijkt ze daar nog eens.

Naast het rijke aanbod aan kleuren, presenteren we in onze toonzaal heel wat informatie over het buitengevelisolatiesysteem (ETICS), verschillende soorten afwerking, passief bouwen, enzovoort.
Een afspraak maken is niet nodig! U komt langs wanneer het u past.

 


Adres:

De WILLCO Toonzaal vindt u in de Kwalestraat 74, in Nieuwerkerken (Aalst).

 

Openingsuren:

Ma-don: van 8u-12u en van 13u15-17u30
Vrij: van 8u-12u en van 13u15-16u15
Zat en zon gesloten

Opgelet!

De burelen en magazijnen zijn tijdens het Paasverlof gesloten vanaf maandag 13 april tot en met vrijdag 17 april 2020.

Prettige Paasdagen.

 

Corona maatregelen

Beste klanten,

Naar aanleiding van de huidige risico’s inzake Corona zien wij ons genoodzaakt onze toonzaal tijdelijk te sluiten. U kan altijd A4 kleurstalen opvragen via de uitvoerder. 

 

Het loket gaat dicht vanaf woensdag 18/03, om 12u. Afhaling van goederen is enkel nog mogelijk in uitzonderlijke gevallen.

Bestellingen van goederen gaan wij zoveel mogelijk proberen leveren in de mate van het mogelijke. Hou hier rekening met eventuele wachttijden. Wij kunnen niet iedereen tegelijk voorzien van goederen maar doen ons uiterste best om alles tot bij jullie te krijgen. Willco Products rekent hier op jullie geduld en begrip voor de situatie.

 

Bij vragen of opmerkingen kan u steeds telefonisch of via mail contact opnemen met onze medewerkers (tel. 053 77 13 72 – info@willcoproducts.be).

 

Het Willco Team.