Kleurenkaart | Willco Products

Kies de kleur voor uw crepi uit onze kleurenkaart

Keuze uit meer dan 2.000 klassieke tinten en trendkleuren voor uw crepi

De juiste kleur kiezen is cruciaal voor de gewenste uitstraling van uw gevel. Bij Willco Products heeft u verschillende mogelijkheden om uw kleurtint te kiezen.

 

In de WILLCO toonzaal

WILLCO toonzaal

 

In onze toonzaal voor sierpleister in Nieuwerkerken presenteren wij uw favoriete kleur in een waaier van tinten en dat op panelen van 3 m²! Via de grote panelen in de toonzaal, krijgt u meteen een realistisch beeld van het eindresultaat.

 

Via uw aannemer

swatch

 

U kan via uw aannemer een paginagroot kleurstaal laten bestellen. Op die manier kan u het A4-staaltje thuis bekijken.

 

Met behulp van de (digitale) kleurenkaart

Digitale kleurenkaart

 

Download hier de digitale WILLCO Kleurenkaart.

 

De WILLCO Kleurenwaaier is eveneens beschikbaar in een digitale vorm. Op deze manier scrolt u gemakkelijk tussen de verschillende kleurtinten uit ons gamma.

 

Kleurenboek

 

OPGELET! De getoonde digitale kleuren in deze kaart zijn bedoeld om u een idee te geven van de beschikbare kleuren in ons gamma sierpleisters en verven. Door een verschil in resolutie van uw monitor en/of printer kunnen de digitale kleuren afwijken van de originele. Het is raadzaam om steeds een staal aan te vragen voor de definitieve beoordeling en keuze van de kleuren. Klachten in verband met kleurafwijkingen met deze digitale kleurenkaart worden niet aanvaard.