EAE Awards 2023-2024 ceremonie - 22 mei in Brussel

Willco Products is heel blij en fier met de 3 genomineerde ETICS projecten voor de EAE Awards 2023-2024. In totaal werden er 14 projecten genomineerd. Stuk voor stuk zijn het projecten die de mogelijkheden van ETICS in de verf zetten. Niet alleen op technisch of esthetisch vlak, maar ook op vlak van innovatieve toepassingen en duurzaamheid.

Check hier alle genomineerde projecten: https://www.ea-etics.com/eae-award/nominees.

 

De uitreiking van de awards komt ondertussen dichterbij! Op 22 mei 2024 vindt de ceremonie plaats vanaf 12u, in het THON Hotel EU in Brussel.

Het event begint met een lunch, gevolgd door de lancering van EAE's nieuwste editie van de Energy Efficiency Guide 2024, waarin de noodzaak wordt belicht om de energie-efficiëntie van het Europese gebouwenbestand verder te verbeteren in de context van de meest recente politieke besluiten over de weg naar een netto koolstof neutrale economie en samenleving in 2050.

 

De tweede helft van de sessie is volledig gereserveerd voor de presentatie van uw projecten en natuurlijk de overhandiging van de EAE Awards 2023-2024! Afsluiten doen ze met een cocktailreceptie en netwerkmoment.

 

Kom samen met ons genieten van de prachtige Europese projecten met buitengevelisolatie en schrijf u in voor de uitreiking van de EAE Awards 2023-2024. Het hele programma van het event vindt u online op de website van EAE: https://www.ea-etics.com/eae-award/general/. Inschrijven voor het event kan via dezelfde link!

 

Hopelijk zien we elkaar daar.

 

© foto 3: Willco Products

© foto 4: ABSCIS Architecten

© foto 5: INZICHT Architecten

Deel dit bericht op