Nieuws | Willco Products blijft leveren!

Willco Products blijft leveren!

Beste klanten,

 

In tijden van crisis dient iedereen zijn verantwoordelijkheid te nemen, ook de bedrijven. Willco Products draagt zijn steentje bij in de strijd tegen het Corona virus.

 

De overheid heeft opnieuw strengere maatregelen opgesteld in de strijd tegen het Corona virus. Vanaf woensdag 12u gaan deze van kracht. Willco Products blijft leveren en wil u nog altijd zo goed mogelijk blijven voorzien van het nodige materiaal en een goede service.

 

Wij zijn genoodzaakt van deze strengere richtlijnen op te volgen. De gezondheid van ieder van ons heeft momenteel prioriteit. Er wordt gevraagd om direct contact met elkaar te vermijden. Daarom gaan volgende maatregelen vanaf woensdag 18/03/20, om 12u van kracht:

  • Het loket gaat dicht. Afhaling van goederen is enkel nog mogelijk in uitzonderlijke gevallen.
  • Bestellingen van goederen gaan wij zoveel mogelijk proberen leveren in de mate van het mogelijke. Hou hier rekening met eventuele wachttijden. Wij kunnen niet iedereen tegelijk voorzien van goederen maar doen ons uiterste best om alles tot bij jullie te krijgen.
    Willco Products rekent hier op jullie geduld en begrip voor de situatie.
  • De toonzaal is tijdelijk gesloten. A4 kleurstalen kunnen wel nog besteld worden via de uitvoerder.

Bij vragen of opmerkingen kan u steeds telefonisch of via mail contact opnemen met onze medewerkers (tel. 053 77 13 72 – info@willcoproducts.be).

 

Wij hopen jullie snel terug van dienst te kunnen zijn onder normale omstandigheden. In afwachting daarvan, zorg goed voor jezelf en je naasten.

 

Met vriendelijke groeten,

Het WILLCO-team.