Onderhoud - Willco Products

Onderhoud

Zorg voor een langere levensduur van uw gevelisolatiesysteem

 

Voor vele producten betekent een goede onderhoudsbeurt een langere levensduur van het product. Voor een buitengevelisolatiesysteem is dit niet anders! Een eenvoudige reinigingsbeurt bevordert aanzienlijk de levensduur. Voor zo’n preventieve behandeling kan u op verschillende manieren te werk gaan.

 

  1. WILLCO Algicid is een kleurloos en waterig reinigingsmiddel voor het verwijderen van alle micro-organismen, zoals mos, algen, zwammen, bacteriën, gisten enz.
  2. Het gebruik van een hogedrukreiniger, gevolgd door een nabehandeling, kan eveneens een oplossing bieden om uw gevel te reinigen.
  3. Nog een andere mogelijkheid, is uw gevel reinigen met warm water (max 60°C) en een kleine hoeveelheid afwasmiddel. Het sopje dient u aan te brengen met een zachte borstel. Nadien spoelt u best uw gevel grondig na.
  4. Uw gevel met stoom reinigen raden wij af. De dampen die ontstaan door de hoge temperatuur, kunnen schade toebrengen aan het volledige gevelisolatiesysteem.

Ook voor sierpleisters die op termijn vuil worden, door bijvoorbeeld verschillende weersinvloeden, ligging van de woning of een foute uitvoering, kunnen bovenstaande methodes gehanteerd worden.

Deze methodes staan stuk voor stuk uitgelegd in onze brochure over onderhoud van een gevelisolatiesysteem. Vraag ons om advies voor de gepaste methode!

Astuce:

 

Uw gevel afspoelen met water doet u best op deze manier:

  1. Maak uw gevel een eerste keer nat, maar begin onderaan!

  2. Wanneer u boven bent, keert u terug en spoelt u verder van boven naar beneden.

  Via deze methode kan het vuil, op een natte ondergrond, gemakkelijker naar beneden vloeien. U vermijdt zo aflopers van vuil die zich opnieuw kunnen vastzetten op de gevel!

 

Attention!

N'utilisez que des détergents recommandés par Willco Products. Les autres produits, tels que des détergents agressifs ou contenant des solvants, pourraient endommager votre crépi.

 

Nog vragen?