Nieuws | Wat moet je doen om je gevel in topconditie te houden?
Wat moet je doen om je gevel in topconditie te houden? Gevelverf

Wat moet je doen om je gevel in topconditie te houden?

Is je gevel helemaal gereinigd? Ziet je gevelpleister er terug als nieuw uit? Om dat resultaat langer te behouden, kan je ervoor kiezen om je gevel nog een nabehandeling te geven.

 

Willco Silicoonharsverf Clean verlengt de levensduur van je gevelpleister

Om de levensduur en de kwaliteit van de sierpleister te verbeteren, raden we je aan om een extra preventieve nabehandeling van de eindlaag te voorzien. Deze nabehandeling bestaat uit een bepaalde verflaag die je gemakkelijk kan aanbrengen met een borstel of rol, op de reeds afgewerkte sierpleister.

 

De Willco Silicoonharsverf Clean is uiterst geschikt voor zo’n nabehandeling. Deze verflaag zorgt ervoor dat vuil zich zeer moeilijk kan vastzetten op de sierpleister. Het regenwater parelt samen met het vuil van de gevel af. Hierdoor blijft de gevel langer droog en proper, vooral bij gevels die sterk belast worden door weersinvloeden. De Willco Silicoonharsverf Clean is uitermate goed bestand tegen UV- en weersinvloeden, en tegen micro-organismen zoals algen en mos. Bovendien heeft dit product een zeer hoge dampdoorlaatbaarheid. De gevel blijft ademen.

 

Nieuwe look voor je woning

Jouw gevel blijft dus langer proper! Bovendien krijg je ook de kans om je gevel een nieuwe look te geven. Doordat je een extra verflaag aanbrengt op de bestaande sierpleister, kan je een andere kleur kiezen dan de oorspronkelijke sierpleister. Het lijkt wel alsof je in een nieuw huis woont!

 

Weet je niet goed hoe je deze nabehandeling moet aanbrengen? We geven je graag het nodige advies.

Op zoek naar een nieuw kleurtje voor je gevel? Spring binnen in onze toonzaal, daar zie je de kleurenstalen in levenden lijve.