Vind snel en eenvoudig een uitvoerder voor jouw crepi

Helemaal overtuigd van de looks én voordelen van crepi op je gevel? Fantastisch om te horen! Nu nog de juiste uitvoerder vinden … Via de Willder app vind je snel en eenvoudig een professionele uitvoerder in je buurt!

 

Als je op zoek bent naar een betrouwbare uitvoerder voor je gevelpleister, ga je nogal snel te rade bij meneer Google. Je leest recensies, vraagt wat rond en maakt uiteindelijk een persoonlijke afspraak. Allemaal nogal tijdrovend. En die tijd willen we je bij Willco Products graag besparen door je kennis te laten maken met onze app Willder. 

 

Wat doet de app?

 

De app maakt een connectie tussen een bouwheer die een Willco gevelsysteem wil laten plaatsen en een uitvoerder die daarvoor de beste partij is. De bouwheer kan een uitvoerder uitkiezen, de uitvoerder kiest op zijn beurt de werven waarvoor hij het meest geschikt is om de werken uit te voeren.

 

Hoe werkt de app?

 

Via de app kan je je eigen gevel als project opgeven. Daarna kan je in de app rustig op zoek naar je favoriete uitvoerder. Gevonden? Druk op het hartje. Kiest de uitvoerder ook jouw werf? Dan is er een match. Via Willder komen jullie in contact, wordt een offerte opgesteld en worden de werken opgestart. Veel succes samen!

 

Snel en eenvoudig de perfecte uitvoerder voor jouw gevelpleister vinden? 

Check de Willder app! 

 

Deel dit bericht op

202108BLOG02_Willder

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.