Nieuws | Is jouw gevel aan een opfrisbeurt toe?
Is jouw gevel aan een opfrisbeurt toe? Huis met witte gladpleister

Is jouw gevel aan een opfrisbeurt toe?

Oogt je gevel niet meer zo proper? Is hij aangetast door mos of zijn er vochtplekken zichtbaar? Of schort er functioneel iets aan? Is je gevel niet zo goed geïsoleerd? Nu de lente in het land is, is het hoog tijd om je gevel op te frissen!

Er bestaan verschillende systemen om je gevel te behandelen, afhankelijk van wat je wil bereiken. Wil je isoleren? Of wil je enkel een andere look? Ontdek hoe je met onze systemen een groot verschil kan maken.

 

Systeem met isolatie

Merk je dat je wel heel veel moet stoken om het binnen warm te krijgen? Dan is je huis misschien toch niet al te best geïsoleerd. Als je kiest voor een gevelisolatiesysteem, ook wel ETICS systeem genoemd, wordt je gevel niet enkel bekleed met een sierpleister, maar wordt hij ook geïsoleerd. Je hebt de keuze uit enkele types isolatie voor je woning. Ook voor de afwerking heb je een aantal opties. Het resultaat? Je gevel ziet er als nieuw uit dankzij crepi én je woning is uiterst efficiënt geïsoleerd. Dit systeem is overigens zowel geschikt voor nieuwbouwwoningen als voor renovatieprojecten.

 

Cementering

Is je woning al perfect geïsoleerd? Wil je toch een sierpleister als afwerking? Dan zijn de Willco grondlagen een uitstekende oplossing. De grondlaag wordt afgewerkt met een crepi naar jouw voorkeur. Maak je keuze tussen verschillende structuren: met een grote of kleine korrel, fijn of grof. Selecteer de nieuwe kleur van je gevel uit een waaier van populaire klassiekers en verrassende trendkleuren. In onze toonzaal kan je kleurstalen in real life beoordelen.

 

Aventi-systeem

Dit systeem is een geventileerd gevelsysteem met diverse afwerkingsmogelijkheden. Het gevelsysteem is uitermate geschikt als je twee geventileerde systemen wil combineren, in combinatie met een sierpleister. Willco Aventi kan eveneens een gepaste oplossing zijn voor moeilijke ondergronden. Het Aventi-systeem is uiterst geluidsisolerend, brandveilig en waterbestendig. Op het vlak van de sierpleister heb je ook hier een ruime keuze in structuur en kleur.

 

Weet je niet welk gevelsysteem bij jouw gevel past? Doe de test op onze website!

 

Liever face-to-face advies? Kom langs in onze toonzaal. Of stel je vraag via 053 77 13 72 of info@willcoproducts.be.