Groot nieuws! De Willco Toonzaal krijgt een grondige facelift!

We hebben groot nieuws! De Willco Toonzaal in Nieuwerkerken krijgt een grondige facelift! Een kleur kiezen of materialen voelen zal meer dan ooit centraal staan in het nieuwe Willco Atelier! We willen je een unieke ervaring aanbieden en een goede begeleiding op maat geven in de kleur- en materiaalkeuze voor je gevel.

 

De renovatie is momenteel al volop bezig. Jammer genoeg moeten wij voor de structurele werken de toonzaal even sluiten. Vanaf maandag 25/10/21 tot en met vrijdag 26/11/21 is een bezoek aan de Willco Toonzaal in Nieuwerkerken niet mogelijk. A4 kleurstaaltjes bestellen en afhalen kan wel tijdens deze periode. Ook de Willco Toonzaal in Ciney blijft open.

 

Alvast onze excuses voor het ongemak!

 

Benieuwd naar het nieuwe Willco Atelier?

De Willco Toonzaal wordt omgedoopt tot een volwaardig atelier. Materiaal- en kleurkeuze staan meer dan ooit centraal. De meest populaire crepi stalen vormen de stevige basis van de nieuwe toonzaal, aangevuld met een ruime collectie steenstrippen uit het WILLCO Iso&Stripes gamma. Stalen met technische detailaansluitingen zijn onmisbaar in het gehele Willco verhaal. Tot slot blijven wij fan van een persoonlijke begeleiding op maat. Onze medewerkers staan u met raad en daad bij, en beantwoorden graag al uw vragen.