Afwerking | Willco Products

Gevelverven

De geschikte gevelverf voor elke ondergrond
Keuze uit méér dan 700 kleuren
WILLCO Products isoleert nu ook in het zwart,
met WILLCO Nero Reflect
De geschikte gevelverf voor elke ondergrond
Keuze uit méér dan 700 kleuren
WILLCO Products isoleert nu ook in het zwart,
met WILLCO Nero Reflect

Niets geeft uw gevel of binnenmuren zo snel een opfrisbeurt als een laagje verf. Pas uw verfsysteem aan uw ondergrond aan: oud of nieuw metselwerk, beton of sierpleister … Kies bovendien uw favoriete kleur uit een zeer uitgebreide WILLCO Kleurenkaart. Onmiddellijk succes verzekerd! WILLCO Verven bieden bovendien het juiste product voor elke situatie en effect.

 

Om de levensduur en de kwaliteit van deze gevelbekleding nog te verbeteren, raden wij aan om een extra preventieve nabehandeling te voorzien met WILLCO Silicoonharsverf Clean. Deze verflaag zorgt ervoor dat vuil zich zeer moeilijk kan vastzetten op de sierpleister. Het regenwater parelt samen met het vuil van de gevel af. Hierdoor blijft de gevel langer droog en proper, vooral bij gevels die sterk belast worden door weersinvloeden.

 

Ziet u liever gevelbekleding in een heel donkere kleur? Of een combinatie van witte en zwarte crepi? Ook hiervoor hebben we dé geschikte oplossing! WILLCO Nero Reflect is een verf die speciaal ontwikkeld is voor het realiseren van donkere, intensieve kleuren op de WILLCO Isolatiesystemen. Dankzij de speciale samenstelling met infrarood-reflecterende pigmenten wordt de opwarming van de gevel door zonlicht aanzienlijk verminderd.

 

Woont u in de stad of in een bosrijke omgeving? Dan is de WILLCO Avantgarde Verf geschikt voor uw project. Deze verf is bijzonder goed bestand tegen “grootstadvervuiling” zoals dieselroet.